Loading...

Lam Gods

LAM GODS – “Het specialleke”

Met enige trots en fierheid mag ik U meedelen dat ik de medewerking mocht verlenen in het befaamde en fameuze theaterstuk “lam Gods”, geregisseerd door de Zwitser en artistiek directeur bij NT Gent Milo Rau.

Wat begon bij de vraag om bij elke voorstelling een 5-tal schapen aan te leveren, eindigde in een rol in het stuk met een dialoog tussen mijzelf en professionele acteurs Franck Focketyn en Chris Thys. Een rol waarin ik mijn leven als schaapherder uit de doeken doe en bij iedere voorstelling op de scene een schaap scheer.

We speelden in 2018 reeds 22 maal het stuk in gent. In januari 2019 trokken we naar Amsterdam en in mei 2019 maakten we zelfs de verplaatsing met de schapen en honden naar het theater in Stuttgart.

In  2020 was voorzien dat we naar aanleiding van het van Eyck-jaar en wegens het grote succes bij het publiek nog een reeks voorstellingen zouden spelen maar door de COVID maatregelen was dit jammer genoeg niet mogelijk. Wij kijken samen met jullie uit naar de volgende voorstellingen in December 2021.

Dit foutbericht is alleen zichtbaar voor de WordPress beheerders

Fout: geen feed gevonden.

Ga naar de Instagram feed instellingenpagina om een feed te maken.